0 0
Read Time:42 Second

ERBJUDAN

För ditt eget bästa och En vacker dag lämnar jag honom.
För 250 kr inkl frakt

En vacker dag lämnar jag honom:
Jag väntade på och längtade efter att han skulle lämna mig. För om han själv gick sin väg skulle jag slippa slå mig lös från honom, från oss och från vårt gemensamma liv. Eller tänk om han rentav skulle dö en helt förbjuden tanke.”

Det här är min berättelse om hur det var att leva i en kraftfull, livsfarlig passion där kasten mellan kärlek, åtrå och hopp och djup förtvivlan gjorde att jag tappade greppet om mig själv. Men även om mina barn. Den man som från första stund gick rakt in
i mitt sinne, krävde full uppmärksamhet och aldrig lämnade mig i fred blev en del av mitt liv. Under en alltför lång tid. Det onormala blev normalt.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Föregående inlägg Det är den man MINST anar…
Nästa inlägg Skov av uppbrott ger en känslomässig vila…

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Ny i webben EN VACKER DAG LÄMNAR JAG HONOM…

 1. Otroligt skakande, omtumlande och bra bok. Beskrivningen av olika typer av våld i närarelation är verkligen bra beskrivet men så skrämmande!

  Det du var utsatt för är fruktansvärt och skolexempel som tyvärr allt för få myndigheter ännu 2020 är tillräckligt insatta i. För dåligt insatta för att låsa in dem för gått så förövaren inte kan gå runt fri i samhället och fortsätta bryta ner kvinnor. Samt för dåligt insatta för att skydda kvinnorna.
  Tack för boken!

  Önskar dig och alla som han kränkt all lycka till i framtiden.
  Varma kramar
  Kirsi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *