Om Mig

 

Tidigt intresserade jag mig för karaktärer i olika personligheter. Drömmar och fantasier präglade min barndom. Ville jag va indian blev jag det. Ville jag dansa balett gjorde jag det. För mig var inget omöjligt. I det fann jag ro och tillfredställelse. Småbarnsåren flöt på i lilla Ekenässjön.

Jönköping blev min hemstad. Jag utbildade mig inom mode och design. Men framför allt till Frisör. Det blev min livsstil, mitt forum för kreativitet i alla färger och former. Med egen salong och fyra fantastiska barn verkade livet komplett. Men det saknades en liten bit. En man, en förälskelse en livspartner. Jag blev förälskad.Men mannen jag träffade tog mitt liv och gjorde det till sitt egna. Under 5 år raserades mitt liv. Den dagen jag tillslut förlorade hoppet och lämnade honom då fanns det ingenting kvar av mig.

MITT I LIVET försvann mina nyanser. Indianen fanns inte mera. Balettdansösen dansade inte längre. Vägen tillbaka efter år av psykisk och fysik misshandel. Att hitta tillbaka till livet och glädjen. Läka och bli hel igen.
En ny dörr har öppnat sig. Ett nytt liv påbörjas. Resan mellan dessa två världar kommer jag att dela. 14 November 2019 släpptes min bok FÖR DITT EGET BÄSTA.


”Allt jag gör är för ditt eget bästa”, sa han. Till sist kändes det som om det var sant. I själva verket tog han ifrån mig allt: mina relationer, min arbetsförmåga, mina tankar och min känsla av att ha ett jag. I fem år levde jag med Fredrik; en charmig man som inte kunde känna empati. En psykopat. Det var en tillvaro som pendlade mellan ömhet och våld, mellan dyrkan och sexuella kränkningar.

Detta är min berättelse om att brytas ner av den man älskar. Att nästan dö. Men också om att till sist lyckas slå sig fri.”

VÄLKOMNA till min blogg en sann och ärlig tillställning. Mitt i livet. Om livet. Mötet med människor och om människor. Ett liv med kärlek, sång och dans

PRECIS-JAG
”En liten indian som älskar dansa balett”

jag@precis-jag.se
Twitter:  @precis_jag
FB: @precisjag/ Pia Johansson
Instagram: @precis_jag