0 0
Read Time:1 Minute, 13 Second

Författare till boken heter Pia Eklund. hösten 2018 startade hon #vibrytertystnaden för att ge en röst åt sin stödgrupp för våldsutsatta kvinnor.
På kort tid samlade uppropet dryga 10.000 följare. Nu har boken kommit, där berättar 12 kvinnor och barn om sina upplevelser.

Ett dussin kvinnor berättar om sina upplevelser av att leva med våld i nära relationer och hur detta även drabbar barnen.

Vi vill med antalogin uppmärksamma de tusentals kvinnor och barn som drabbas av våld och eftervåld. Våra berättelser är några av rösterna bakom #vibrytertystnaden som idag har över 10.000 följare och bland annat belyser att våldet sällan syns utanpå och att det inte är över när man lämnar.

I boken får vi bland annat följa Sofia som förfördes av den spännande miljardären, Elisabeth som föll för den charmige gymnasieläraren och nyskilda Anna som blev ett lätt byte för den dansanta ungkarlen. Hur de snabbt fångades in i nätet som sedan visade sig nästintill omöjligt att ta sig ur då de gemensamma barnen blev verktyg för att fortsätta misshandeln även efter att de har flytt.

”Föräldrarätten är heligare än barnens rätt till ett bra liv, kosta vad det kosta vill. Dessa långdragna processer där barn far illa, ett rättssystem som borde ses över för barnens bästa. För det är väl det som det handlar om, barnens bästa och deras rättighet till ett bra liv inte förälderns. Föräldraskapet är för mig något man ska förtjäna, inte ha rätt till.”

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Föregående inlägg Förundersökning…
Nästa inlägg Det tåls att upprepa Gaslighting

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “#vibrytertystnaden Finns att beställa på min blogg…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *