0 0
Read Time:1 Minute, 20 Second

Jag låter alla artiklar,debatter, namn och under skrifter, ljusmanifestationer, tal och reportage. Inlägg från musiker, skådespelare och komiker. Alla få tala. Var och en för sig. En och en.
VARFÖR GÅR DESSA MÄN FRIA? VARFÖR GÅR DESSA MÄN FRIA?
VARFÖRVARFÖRVARFÖRVARFÖRVARFÖRVARFÖRVARFÖRVARFÖRVAR………

Ja,,,,denna eviga förundran när svart blir vitt, när det som göms blottas. När det tysta kommer ut som skrik och gråt. När kvinnor dör och förintas av våldet från monster till män. När mitt varför blir! Vem lyssnar innan det händer? Varför får det så mycket uppmärksamhet när det är försent.
Jag va inte för sen, jag va först. Jag bad om hjälp, jag ville få upprättelse, jag ville sätta stopp. FÖR VÅLDET SOM VA I MIN RELATION. Det psykiska våldet som inte syns. Jag har skrivit om det förut, och jag skriver det igen.
Psykiskt våld kan man dö av.
TYSTA INTE MIG

ETT INLÄGG SOM JAG SKREV FÖR LÄNGESEDAN.
Psykisk misshandel kan man dö av. Syftet är att bryta ner offret mentalt. Metoden är raffinerad och är den samma som en psykopats manipulation. En långsam tortyr.

Att ständigt växla mellan värme och kyla. Snällhet eller elakhet. Det skapar ett känslomässigt band mellan offer och förövaren.
Att aldrig veta om man har rätt eller fel, det skapar osäkerhet och man är alltid på sin vakt. I bland får man göra vad man vill. I bland är det helt förbjudet. Det är inskränkande och begränsar dina rättigheter.
I bland får man vila, oftast inte. Det skapar oro och ångest. Man bryts ner successivt. Sakta dör du bort.

Psykiskmisshandel-dödligtvåld…

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Föregående inlägg Up on the horse again…
Nästa inlägg En vänlig grönskas rika dräkt…

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Tysta inte mig…

 1. Hej FINA Pia!
  Känner såå med dig!
  Du vet ju vad jag har gått i genom!
  För mig känns det som ett straff, när han tog livet utav sig! Eftersom inte han klarade av att jag tog beslutet att vi skulle separera! Han skulle ju alltid vara på topp!
  Så för honom blev det ett nederlag att jag ville, eftersom jag inte orkade mer!
  Så straffet, som jag känner att det blev, även om många säger att jag inte ska ta åt mig! Det kan inte någon som inte har varit med om något liknande veta hur det känns! Ja, jag skulle kunna skriva hur mycket som helst!
  En sak är jag tacksam för, att han inte tog med sig barnen! För när poliserna letade efter mig och barnen, vi var hos min mamma och hennes man då! Fick reda på att de hade befarat att jag och barnen var döda!
  Så det är därför jag känner såå med dig, för jag vet hur det känns!
  KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *