0 0
Read Time:3 Minute, 32 Second

Man kan läsa allt som skrivs, det blir ingen förändring. Överallt står det likadant. Jag är inget undantag, det händer andra och det händer fler. Ingen kommer undan, man ser det bara inte……………………………………………..

5 TECKEN PÅ ATT HAN INTE ÄR KOMPLICERAD – HAN ÄR SNARARE ETT MANIPULATIVT SVIN

Vi romantiserar ofta män som är helt FEL för oss. Det är på tiden att kvinnor slutar tolerera män som behandlar dom som skit, sluta rättfärdiga det genom att säga att de är för ”komplicerade”. Det räcker.

Vi bör inte acceptera någon som gör fruktansvärda saker mot oss för att sedan utnyttja vår medkänsla och förståelse. Om du är med en kille som hittar på ursäkter och skyller på att han är komplicerad så bör du läsa dessa 5 tecken noga, för det skulle kunna vara så att han helt enkelt är ett manipulativt svin.

1. Allt verkar vara bra tills han plötsligt drar sig undan utan någon förklaring

Ni började dejta och allt var bra. Helt plötsligt drar han sig undan och börjar ignorera dig. Senare rättfärdigar han det genom att säga att han är rädd och förvirrad av kärleken han känner för dig.

Sanningen är att han inte vet vad han vill och att han bara leker med dig. Du behöver inte detta; riktiga män spelar inga spel.

2. Han försvarar sitt usla beteende genom att säga att han befinner sig i en riktigt svår period

Han behandlar dig dåligt; verbalt, psykiskt och/eller fysiskt; och förklarar sedan att han beter sig som skit för att han befinner sig i en väldigt svår period i livet. Faktum är dock att ingen har rätt att behandla dig dåligt bara för att de själva går igenom någonting.

Du ska inte behöva tolerera någon som inte respekterar dig, oavsett anledning!

3. Han är extremt romantisk, MEN enbart när han behöver någonting, ELLER när han vill ha tillbaka dig efter att du dumpat honom på grund av allt dåligt han gjort

Detta är det äldsta tricket i boken. De blir så romantiska och snälla när de själva behöver någonting. Du kommer att tacka gudarna för att han äntligen visar dig kärlek.

Jag är ledsen som måste säga det, men han gör det bara för att han vill ha någonting av dig. Oftast är det en taktik för att komma innanför dina trosor. Kom igen, du kan bättre än så!

 

En annan anledning till att han anstränger sig är att han ser att du har kommit över honom efter allt dåligt han gjort mot dig.

Han kommer att försöka lura dig genom att vara kärleksfull bara för att du ska förlåta det manipulativa svin som han är. Det kanske får dig att tro att han har förändrats, men dessa personer förändras ALDRIG.

 

4. Han har inga riktiga vänner

Om du dejtar en kille tillräckligt länge så får du i vanliga fall träffa alla människor i hans omgivning. Om du märker att han bokstavligen inte har en enda riktig vän – se det som en varning. Hur komplicerade vi än är så finns det alltid personer som ser det goda i oss.

Om denna kille inte har några nära vänner så bör du tänka efter. Vad beror det på? Det beror förmodligen på att alla har insett att han är manipulativ och kickat ut honom ur sina liv.

5. Han får dig att göra sådant du inte tycker om för att bevisa din kärlek

Han är känslig. Han är svag. Han behöver mycket mer kärlek och uppmärksamhet än någon annan. Så du försöker bevisa din kärlek på alla möjliga sätt.

Resultatet? Han utnyttjar det för att manipulera dig och få allt han vill ha, så som din konstanta närvaro, sex, pengar, osv.

Så småningom kommer du känna dig inlåst och olycklig. Varje gång du fokuserar på någonting annat eller någon annan kommer han anklaga dig för att vara självisk.

Han kan få dig att känna att du glömmer bort honom på grund av den makten han har att manipulera dig.

Kära damer, var försiktiga och smarta. För det mesta så är inte saker så som de ser ut att vara. Tillåt ingen att manipulera och lura dig.

Och kom ihåg – det är inte ditt fel, han är bara ett svin!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Föregående inlägg En narcissist…
Nästa inlägg Min historia…

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *