0 0
Read Time:47 Second

Aldrig kan man veta aldrig kan man tro, att en människa är medvetet elak. Aldrig kan man förstå att någon lever på sina elakheter.
Aldrig kan man tro att någon njuter när du blöder.
Aldrig kan man tro att man blir beskyddad om man betalar med det.
Men kom ihåg du blir inte räddad. Du blir kontrollerad och manipulerad.
Du är en docka på en scen. Du gör rörelser som inte är dina.
Du är drottning en sekund, för att stå ut med det andra. Du prostituerar dig för att överleva.
Du behöver skaffa bevis för att befria dig. EN NARCISSIST slutar aldrig upp.

Han behöver dig. Du är hans, ingen annan kan nå dig. Våldet av missbruk gör att du inte kan ta dig ur. Du vet inte om det innan du lagt dig. Den morgon du vaknar upp och kan andas frisk luft igen.
Då är du fri att leva ditt liv igen.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Föregående inlägg Varför vara ANONYM? När man heter PIA…
Nästa inlägg 5 tecken…

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “En narcissist…

 1. Din insikt i att dessa rovdjur, oavsett inom vilken störning det gäller, inte har rätten att ta det som är din egendom i vår personlighet eller i vårt företag gör mig stark att kunna fortsätta balansgången i mitt eget fall.
  Som jag ser det så är dessa personer små ynkliga fega kryp vilka använder mänskliga sköldar i tron av att de sen kan förneka sitt direkta ansvar till deras agerande som sen långt tidigare upptäckts av mig själv.
  Att hålla sig mentalt normal då som i mitt fall behöva gå in i en fantasivärld full av manipulerade personer, utföra det jag ska och därefter kliva tillbaka i den äkta verklighet som vi övriga lever i med sociala värderingar är minst sagt påfrestande.
  En lösning på detta vore att placera alla personer inom de områden som är narcissistiska, psykopatiska,
  machiavellistiska, etc inom ett och samma område som ex en egen ö då dom ändå har egna regelverk och där kan dom fortsätta sin psykiska misshandel men på varandra istället.
  Vore extremt skönt att få bort dom och få kunna leva utan kontrollbehov av andra jag ej valt att leva med eller valt att leva utan.
  Det enda sätt att få bort en oinbjuden psykopat-liknande varelse från ens liv är att ta död på odjuret innan det tar död på en själv.
  Samhället är tyvärr inget att räkna med då vår lag inte är del av odjurens lag så vi drabbade bör gå samman och stå upp för varandra eftersom vi som har känslor som ex empati också kan påvisa att vi står ett steg högre upp än vad dessa odjur än hävdar av en enda anledning:
  Vi vet hur känslor som kärlek, glädje, sorg, etc får oss att leva lyckliga och inte olyckliga.
  Allt gott/
  Claes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *