0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

Jag följer Tobias fb-sida och finner mycket av den information, kunskap och lärdom man behöver om personer med personlighetsstörning som narcissm och psykopati. Han har också nycklar att låsa upp oss själva att få läka och till viss del förstå, men absolut att lägga skulden i från oss. Följ Tobias han har svar på många frågor.
Text tagen från Tobias fb-sida
En kärleksfull förälder värderar och uppskattar barnet som det är och ger barnet kärlek och näring så att det kan växa upp och bli den bästa versionen av sig själv.

Den narcissistiska föräldern däremot, ser barnet som en förlängning och en reflektion av sig själv och anser barnet vara deras ägodel. Barnet förväntas skänka föräldern något slags fördel eller makt i livet, ofta som ett slags trofé eller marionett. Alternativt ser den vuxna på barnet som en börda eller ett irritationsmoment för den narcissistiska föräldern – ofta både och.

🌱 Den 8/5 startar den fem veckor långa webkursen ”Att växa upp med narcissistiska föräldrar”. Kursen ger dig verktyg och strategier att förstå vad du varit med om som barn, att undvika att falla för manipulatörer och lära dig sätta gränser och säga nej.
.
https://www.eventbrite.com/e/att-vaxa-upp-med-narcissistisk…

Bilden kan innehålla: 1 person, text
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Föregående inlägg Jag reste mig och gick…
Nästa inlägg Våga va den bästa vännen…

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *