0 0
Read Time:2 Minute, 35 Second

I går kommenterade jag ett inlägg på face-book. Är jag bitter som en fi..a?

Jag är upprörd, och måste få ställa frågan. Jag vet Elisabeth Massi Friz gör ett enastående jobb. Men kan tro för dom som betalar, bor i Stockholm, eller dom som väljs ut. Jag vet jag låter bitter. Men jag måste få reagera. Jag tycker att alla ska få samma stöd och hjälp med expertis. Även om man bor på en mindre ort, inte är känd eller har en uppsjö av pengar att själv betala för sin upprättelse.
Jag bad om en expert advokat Tove Sander, på Barbro Sjökvist i Stockholm. Hon va den rätta. Fick avslag av Jönköpings tingsrätt. Valet blev en familjerätts advokat som inget visste om det jag pratade om. Polisen förstod. Det hjälpte inte.  Jag hade behövt en driven advokat som ställde dom rätta frågorna. Kanske, kanske hade det hjälp.
4 fall av fysikmisshandel och ett olaga hot, sa åklagaren. Jag vill ändå tro att oavsett finns fortfarande chansen. Orkar jag och vill, kan förundersökningen öppnas igen.

Du gillar sidan · 14 tim 

 

Fällande dom blev det för den sk kulturprofilen. Han blev dömd för våldtäkt och två års fängelse. Det här är en seger för min modiga och tappra klient och förstås en seger för rättvisan. Min klient vill också tacka för allt stöd från svenska folket.
#justice #metoo #nyheter #sverige 👊💪⚖️

Pia Johansson Absolut,,är man lite kändis och bor i Sthlm är det lätt att få bra advokat stöd och hjälp med fällande dom. Bor man i småstad vanlig ” svensson” tjej men blivit utsatt för samma under 5 år,, då läggs förundersökningen ner,,, vem trodde på mig?
www.precis-jag.se

 

 KOMMENTAR JAG FICK
Nu har du nog missat vad Elisabeth Massi Fritz har arbetat med i många år..
Det är just tjejer och kvinnor som dig som hon hjälper…
men dom flesta av dom skapar inte rubriker
När det gäller Jean-Claude Arnault så är det 18 kvinnor som riktat anklagelser mot honom för sexuella övergrepp och trakasserier. Och nu fälldes han för två våldtäkter som han begått mot en kvinna.
Och du ser det han dömdes för… och varför anser du att den våldtagna kvinnan var kändis?
Se också dom andra 17 kvinnorna! Väcktes det ens åtal?
Och nej, det är aldrig lätt att få fällande domar… Om DET är vad du sprider på din blogg så anser jag att du är helt fel ute!
OM du vill driva frågan angående din egen sak… eller att övergrepp på kvinnor inte tas på allvar och läggs ner… Då måste du hålla dig till fakta..
Vi är många som har tufft bagage
Men att vända din historia till att påstå att Elisabeth Massi Fritz gör skillnad på folk och folk…
då skriver du skit om en av dom advokater som har gjort mest för utsatta kvinnor under många år!
SVAR JAG GAV

Tack för bra svar,🙏🏻
Min blogg är bara för mig, där sätter jag ord på mina känslor,, en räddning för mig,,, helt opatisk,,jag sprider bara känslor och dom är mina❤️

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Föregående inlägg En frizon, det är jag det❤️
Nästa inlägg Dö för att överleva…

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *