0 0
Read Time:1 Minute, 23 Second

Globalt intresse för mitt arbete på bloggen. Att sprida kunskap och lärdom om ”mäns våld mot kvinnor” Och vikten av att jag själv upplevt misshandel av olika slag. Jag vet vad jag ger kunskap i. Har man inte upplevt det är det svårt, faktiskt omöjligt att veta hur det är att leva i en misshandels relation. Man kan inte ge kunskap och lärdom av om man inte själv blivit utsatt. Men konstigt nog tillsätter regeringen 45 miljoner kronor från skattebetalare för att utbilda män att inte vara elaka. Dessa ”elaka” män är födda sådana, det går inte utbilda en man som är empatilös att bli empatisk, dom har inte den medfödda ådran. Precis som om man skulle lära en som är född utan armar och ben att gå. Ja ni förstår säkert. Jag bli glad att få uppmärksamhet utifrån världen. Att mitt arbete ge skörd av alla frön jag sått.
mailet jag fick!!! följ länken så finns allt på engelska allt du kan behöva veta.

Hello there ,

I’m sorry I don’t speak Swedish (thanks Google Translate), but I saw that you mentioned kvinnofridslinjen.se here precis-jag.se/ and I wanted to share my gratitude concerning your work on the promotion of women.

 

I want to suggest you also share an important guide on women’s safety online which came out recently. It was written by women for women and empowers women to protect themselves online.

https://www.vpnmentor.com/blog/the-empowering-internet-safety-guide-for-women/

I liked the way they gave a few tips for each situation and actionable items.

Thanks for helping protect women online.

Mariangel

 

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Föregående inlägg Gilla & Dela som aldrig förr…
Nästa inlägg Hopp…

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *