0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second


Han sa -Jag ska hjälpa dig med din ekonomi. Lämna alla pengar till mig så kommer ditt företag gå bättre. Låt mig ha koll på dina inkomster och utgifter så kan jag hjälpa dig .”Svarta” mera pengar och lägg dom bland mina.

Jag lät detta ske. Jag satte över de mesta av både företagets pengar och mina privata, på ETT GEMENSAMT KONTO. Det kontot hade jag ingen som helst insyn i.
Allt sköttes av mannen.
Vilket innebar. Alla konton granskades. Alla utgifter som jag gjorde privat fick jag redovisa. Bensinen jag tankade jämnfördes med milen på bilen. Fikat på stan med mina barn hade jag inte råd med.” En kopp kaffe, choklad boll och festis” Han visste va jag varit. Han hade satt GPS på min mobil”.
Inte heller julklappar och födelsedags presenter. Gjorde jag inte som han sa spärrades kontot och jag va ”pank”. Och där stod jag på Willys med familjens matkassar. Han sa – Skyll dig själv. Du levererade in pengar för sent. Han tog sin son och käka burgare. Jag körde hem med tomma påsar.
Jag sparade kontanter i en burk på salongen. Dom kunde jag köpa trosor för på HM och fickpengar till barnen. Bensin för milen jag inte kunde redogöra för.
JAG SATT FAST I EN EKONOMISK MISSHANDEL.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Föregående inlägg Mina bilder…
Nästa inlägg Vågar jag vågar andra…

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *