Lyssnade nyss klart, har dragit ut på det… Din bok …

Comment on Mättas av Livet… by J..

Lyssnade nyss klart, har dragit ut på det… Din bok har fungerat som balsam för själen och varit en trygg hand att hålla i (extra tacksamt såhär under jultider). Du inspirerar verkligen! Sättet du (utan offerkofta!), öppenhjärtat, sakligt och uppriktigt sätter ord på “allt”… Beundransvärt!
Tvång, manipulation, hot, hot om slag, slag, manin, hysterin, apatin från svenska “rättsväsendet” (hur de direkt drev dig till vansinne), vansinnigt nog födde deras undermåliga kunskap och ovilja detsamma hos dig.
Det kapitlet lyssnade jag på om och om säkerligen 10ggr i sträck… Hur myndighetsapati göder hysteri och får en att landa pladask i mani, lite att linas med hur “hat föder hat”. Dina direkta källhänvisningar till forskning rörande den grenen inom psykologin som är så (livs)nödvändig för alla! För att alla (inkl. åklagarmyndigheten, polismyndigheten och tydligen även vissa advokater) skall förstå, för att de skall vilja att iaf. försöka förstå, för att få dem att förstå att de MÅSTE förstå! Förhoppningsvis läser de din bok, förhoppningsvis förstår de till den grad att de iaf. vill visa förståelse… Förhoppningsvis hjälper det du skrivit, din bok dem – Likt den hjälpt mig och många många fler – Fler kommer att bli hjälpta, men viktigast: Fler kommer att räddas tack vare dig – Någon ur en nyss inledd relation, någon annan som hör varningsklockorna och väljer att helt avstå från att inleda den där relationen, en annan kanske via att lyckas parera, andra via att tvärnita och bara stanna till, stanna till den där lilla millisekunden som ibland är det enda som behövs – Rätt ord vid rätt känslotillstånd och rätt tajming… Ja, ibland kan det räcka för att kunna fatta sitt val sitt värde, sitt helvete – Sitt sätt att vilja välja att lämna sin förövare!
Du förtjänar ett obeskrivligt tack! Och tack efter tack kommer i takt efter takt att överösa dig!
Vad du tvingats och tvingades genomlida är nog tyvärr lika vanligt som jag bävar och fasar för, men(!) du berättar din historia på ett sätt som berör likt få tidigare gjort!
Du förklarar – Utan bortförklaringar!
Du föder tro, hopp och kärlek – Du hjälper sprida det – Och slutligen, du visar att “Kärlek föder kärlek”!
Tack, och tack!