0 0
Read Time:53 Second

Jag mättas av förödelsen av tunga tankar. Jag förundras av funderingar kring dessa män.
Jag jämför min historia med andras och får visdom av det som hände verkligen va sant.
Varför denna förödelse av dessa tankar, när hoppet och livet står öppet och väntar
Vänta inte ….
Livet efter får en annan betydelse, som idag när jag ingenting behöver göra för att fortsätta överleva.
Jag lever i alla högsta grad. Det förstår jag idag.
Tankarna i ensamheten nu handlar inte om strategier om att ta sig ur. Oron som inte längre maler ersätt av det som komma skall.
Kom du livet jag vill leva det. Leva mitt i livet. Där är jag nu.

Jag följer som sagt mina slutna fb grupper och andra slutna grupper på fb om våld i nära relation. Jag blir så mättat arg och förtvivlad av att det är så många som är drabbade. Jag läser och ser att vem som helst kan hamna där. Kämpa. Det är det många som gör. Skriv till mig, jag lyssnar på dig.

jag@precis-jag.se

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Föregående inlägg ❤️ GOD JUL ❤️
Nästa inlägg 08.40

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

5 thoughts on “Mättas av Livet…

 1. Tack för att du delar med dig. Din bok är läsvärd även för mig som inte varit i någon liknande situation. Jag har sträckläst sedan i lördags eftermiddag i Näshult. Det var stundtals jättejobbigt att läsa men jag tänkte att har du, Pia levt och utstått detta står jag ut att läsa klart. När jag kom till sidan 263 så kunde jag inte hålla tillbaka mina tårar. Jag är imponerad av att du står upp idag och har gått vidare med ditt så liv med dina du har nära. Jag kan också förstå att din bok kan ge många kvinnor stöd att förstå ett osunt/sjukt förhållande. Kram Anna

  1. TACK Anna,,det va så himla roligt att träffa dig. Jag mållös,,och jag fick verkligen tänka till, men efter en stund rammlade polleten ner. TACK och tack för värdefulla ord

 2. Lyssnade nyss klart, har dragit ut på det… Din bok har fungerat som balsam för själen och varit en trygg hand att hålla i (extra tacksamt såhär under jultider). Du inspirerar verkligen! Sättet du (utan offerkofta!), öppenhjärtat, sakligt och uppriktigt sätter ord på ”allt”… Beundransvärt!
  Tvång, manipulation, hot, hot om slag, slag, manin, hysterin, apatin från svenska ”rättsväsendet” (hur de direkt drev dig till vansinne), vansinnigt nog födde deras undermåliga kunskap och ovilja detsamma hos dig.
  Det kapitlet lyssnade jag på om och om säkerligen 10ggr i sträck… Hur myndighetsapati göder hysteri och får en att landa pladask i mani, lite att linas med hur ”hat föder hat”. Dina direkta källhänvisningar till forskning rörande den grenen inom psykologin som är så (livs)nödvändig för alla! För att alla (inkl. åklagarmyndigheten, polismyndigheten och tydligen även vissa advokater) skall förstå, för att de skall vilja att iaf. försöka förstå, för att få dem att förstå att de MÅSTE förstå! Förhoppningsvis läser de din bok, förhoppningsvis förstår de till den grad att de iaf. vill visa förståelse… Förhoppningsvis hjälper det du skrivit, din bok dem – Likt den hjälpt mig och många många fler – Fler kommer att bli hjälpta, men viktigast: Fler kommer att räddas tack vare dig – Någon ur en nyss inledd relation, någon annan som hör varningsklockorna och väljer att helt avstå från att inleda den där relationen, en annan kanske via att lyckas parera, andra via att tvärnita och bara stanna till, stanna till den där lilla millisekunden som ibland är det enda som behövs – Rätt ord vid rätt känslotillstånd och rätt tajming… Ja, ibland kan det räcka för att kunna fatta sitt val sitt värde, sitt helvete – Sitt sätt att vilja välja att lämna sin förövare!
  Du förtjänar ett obeskrivligt tack! Och tack efter tack kommer i takt efter takt att överösa dig!
  Vad du tvingats och tvingades genomlida är nog tyvärr lika vanligt som jag bävar och fasar för, men(!) du berättar din historia på ett sätt som berör likt få tidigare gjort!
  Du förklarar – Utan bortförklaringar!
  Du föder tro, hopp och kärlek – Du hjälper sprida det – Och slutligen, du visar att ”Kärlek föder kärlek”!
  Tack, och tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *