0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Pia under våren 2012

Jag va vid detta tillfälle helt omedveten om vad jag skulle få uppleva. Att jag skulle få leva ett mardröms likt liv. Varvat med glöd och påstådd kärlek. Raseri och kränkningar. Blåmärken både på insidan och utsidan.
VARNING VARNING VARNING
Jag läste tillslut inte varnings texterna. När jag såg på avsändarna. Valde jag direkt bort att inte läsa. Jag tänkte ”Det jag inte visste. Skulle jag inte få ont av”. Jag vet att jag vid de första tillfällen berättade för ”honom” att dessa kvinnor kontaktat mig. Han blev alltid lika galen. La skulden på mig. Han sa – Skyll dig själv att du läser det. Klara du inte av att få veta är du inte kvinnan i mitt liv. Du har väll också ”galna X” som jagar dig. Han förhörde sig om vilka mina X va. Jag skrev en lista med deras namn och hur rika de va. Det va för ”honom” viktigt att veta. Har man pengar är man mäktig. Han sa – Hej jag heter…..Och jag är ekonomiskt oberoende. En presentation av sig själv till andra.
Jag normaliserade ”varningarna”. Men inom mig grodde ett frö som ständigt fick näring av hårda ord. Det som stog i breven blev min sanning. Jag visste bara inte om det.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Föregående inlägg Jag är en egen SAGA…
Nästa inlägg 29° varmt i dag, jag minns – 20° som igår…

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *