0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Under åren hade Pia fått meddelanden från flera kvinnor som varit tillsammans med honom, och varnat henne. En av dem visste hon namnet på. Så hon ringde.

– Jag bodde där i tre dagar. Och började förstå vad jag hade varit med om. Allt han hade sagt till mig, som fått mig att känna mig så älskad, hade han också sagt till henne! Jag kände en sådan uppgivenhet. Vet inte hur jag orkade, var bara tvungen. I dag är hon en av mina bästa vänner.

Han mejlade Pia ett par gånger och skrev att han inte fattade vad som hade hänt.

– Han mådde så dåligt och kunde inte leva utan mig, skrev han. Som tur var hade jag fått reda på att han hade en ny kvinna. Troligen var de ihop redan när han var tillsammans med mig. Det gjorde att jag kunde stå emot. Att jag inte tyckte synd om honom. Så jag svarade inte.

Pia polisanmälde honom för misshandel och våldtäkt. Men det fanns inga bevis eller vittnen. Och eftersom han nekade till anklagelserna lades målet ner.

– Jag blev inte förvånad. Men det var viktigt för mig att polisanmäla, för min egen skull. Jag tog kontroll och markerade att han betett sig oacceptabelt.

Text: Anna Carsall Måbra.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Föregående inlägg S.T.O.P…
Nästa inlägg Jag blev alldeles för förlåtande…

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *