0 0
Read Time:55 Second

Att leva i en bubbla av manipulation, kränkningar, inskränkningar och förbud. Kontroll och övervakning. Det innebär att det byggs upp ett skydd mot omvärlden. När du väl förlorar hoppet och tar klivet bort från våldet som ligger i relationen. När du väl kommer över kanten och kampen att överleva tar över. Man vet inte hur lång tid kampen förblir. Jag tror, att kampen varar dubbelt så lång tid som man levde i det. Lika länge som det va sjukt, dubbelt så lång tid tar det att bli frisk, Eller???

Vad händer efter det? När man har sjukdomen under kontroll, och medicinen du ger börja att ge resultat. Nu ska man ut i det verkliga livet igen, vad ska hända då?.
Det ska handlas, betalas räkningar och man ska uppta relationer med familj, nära och kära. Kollegor på jobbet (om man kan börja jobba) och after-work vänner. Helt plötsligt har man tillgång till detta. Det finns inga blickar kvar, när man lyfter luren för ett samtal. Helt plötsligt ska man förhålla sig till detta. Vad händer då, när man ska uppstå från det döda???

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Föregående inlägg Mellanlandet är bara en hållplats…
Nästa inlägg Äg din egen tid…

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *