0 0
Read Time:1 Minute, 23 Second


Många ”avtal” va det!!!

Ord jag sa va inte jag. Overkliga ord om det jag trodde va kärlek. Det va det som gjorde det så svårt. Nu skulle jag berätta om det som va sant. Inta det som va en drömvärld för mig. Det jag undanhöll mina barn min familj och mina vänner. Jag sa till alla att det va bra. Så va det tvärtom. Det va inte kärlek.
”Varför hatar män kvinnor som älskar dem”. Precis som bokens titel. En bok Kvinnan i Göteborg sände mig. Läs Pia sa hon. Jag läste den sommaren. En sida åt gången. Det va först då jag insåg vad jag varit med om. Mitt första möte med ordet ”psykopat”.
Orden som jag sa, kändes som osanning. För andra va dom osanna. Han som va så karismatisk och trevlig. Han kan väll inte ljuga och vara aggresiv, hotfull och kränkande. Men det va just det jag hade fått uppleva. Det jag skulle berätta om. Jag kunde inte ljuga mera. Jag skulle berätta sanningen.
Om mannen i mitt liv. Mannen som tog mig med storm sommaren 2011. Mannen som tog mitt hjärta och gjorde det till sitt egna. Mannen som tog mina tankar och tänkte dom åt mig. Mannen som tog mitt liv ifrån mig, och la all skuld på mig. Det skulle jag berätta om. Det första polisförhöret som varade i 3 timmar.
Tankarna snurrade. Jag va väl förberedd. 3500 sidor sms, 50 sidor mail. 4 antecknings böcker, dagböcker. Väl skrivna dag för dag. Från den 29 Juli 2011 till 3 september 2015. Allt fanns med.
På första bladet står det. Avtal.


En bok som gav mig
många svar!!!

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Föregående inlägg Jag blev aldrig frisk – Då…
Nästa inlägg All skuld skulle läggas på mig, det visste jag…

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *