0 0
Read Time:1 Minute, 40 Second

 


Ord på vad man varit med om:

Covert Narcissist
-En narcissist som gömmer sej bakom en mycket välputsad, charmig fasad. Dessa är betydligt farligare än de narcissister som är öppet narcissistiska eftersom det är lätt att vaggas in i en falsk trygghet och låta sej luras.

Flying Monkey
-Person(er) som går i narcissistens ledband, som kollegor på jobbet!! de städar skit gubben smutskastning mot dig och andra, utan att inse att de själva är fullständigt manipulerade.

Gaslighting
-En form av psykisk misshandel där information förvrängs eller utelämnas eller där falsk information presenteras med avsikten att få offret att tvivla på sina egna sinnen, minnen och uppfattning.

Mirroring
–När narcissisten speglar dej så du tror att ni har samma intressen, värderingar och drömmar.

Projection
-När narcissisten beskyller dej för olika egenskaper som hen själv besitter, t.ex. falskhet & girighet. Blir du oskyldigt anklagad för att ha varit otrogen kan du nästan vara säker på att din partner har hemligheter bakom din rygg, just av den sorten som du beskylls för att ha.

Silent Treatment
-Psykologisk misshandel: Du möts av tystnad i allt från några timmar till flera dagar. Du vet kanske inte ens var hen befinner sej, om hen alls är vid liv, men hen kan lika gärna befinna sej hemma, utan att yttra ett ord till dej, allt för att psyka dej fullständigt.

Smear Campaign
-Långt innan du inser det kommer narcissisten att ha påbörjat sin smutskastningskampanj mot dej, allt för att ingen ska tro dej och att alla ska vända dej ryggen efter att ert förhållande tagit slut. Du märker det när du av utomstående blir beskylld för saker du aldrig gjort och får veta att hen spridit lögnerna medan ni ännu var ett par och du stod fast vid din lojalitet.

Wishful thinking
-När du väljer att ignorera alla varningssignaler och likt en häst med skygglappar väljer att endast se ”det goda” hos narcissisten, i hopp om att han innerst inne är god.

Orden har sina förklaringar.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Föregående inlägg Jag är min egen dialog…
Nästa inlägg Slagkraft…

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *