0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second


Tidigt intresserade jag mig för karaktärer i olika personligheter. Drömmar och fantasier präglade min barndom. Ville jag va indian blev jag det. Ville jag dansa balett gjorde jag det. För mig var inget omöjligt. I det fann jag ro och tillfredställelse. Småbarnsåren flöt på i lilla Ekenässjön.

Jönköping blev min hemstad. Jag utbildade mig inom mode och design. Men framför allt till Frisör. Det blev min livsstil, mitt forum för kreativitet i alla färger och former. Med egen salong och fyra fantastiska barn verkade livet komplett. Men som i  ett pussel, fanns det bitar som hamnat på fel ställen. En del bitar va större och färgstarkare än andra. En del ändrade färg och flagnade.
Mitt livspussel ändrade färg och form.

MITT I LIVET försvann mina nyanser. Indianen fanns inte mera. Balettdansösen dansade inte längre. Vägen tillbaka efter år av psykisk och fysik misshandel. Att hitta tillbaka till livet och glädjen. Läka och bli hel igen.
En ny dörr har öppnat sig. Ett nytt liv påbörjas. Resan mellan dessa två världar kommer jag att dela.

VÄLKOMNA, till min blogg en sann och ärlig tillställning. Mitt i livet. Om livet. Mötet med människor och om människor. Ett liv med kärlek, sång och dans

PRECIS-JAG
”En liten indian som älskar dansa balett”

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Föregående inlägg TACK…alla
Nästa inlägg ❤️Jag är kärleken resten av livet❤️

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *