0 0
Read Time:1 Minute, 25 Second

Mycket gjort på lite tid. Inget att förspilla. Mycket jag vill och mycket ska där till. Mycket jag har kvar att lära. Lära, leva livet. Mycket ska till för att vara med om allt det där.

De senaste veckorna har jag åkt tur och retur över skogarna upp mot norr. Bott på Hallagården i Lekhyttan. En oas av tystnad. Där tankade jag energi in för nattens film inspelningar. Ett mysterium i nattens skuggor. En pojke som försvann och vi ska finna honom.

IMG_2962
IMG_2927
IMG_2948
IMG_2908

Mitt upp i. En kommande bok start. Efter en lång vila av tankar och ord. Nu står Anna och jag i start gropen för att av sluta de sista av de svåraste av alla åren. SLUTET innan döden. Kan man kalla de kapitlen.

Ett Oväntat läsarbrev dök upp i Söndags Expressen. En häpen ”gammal” tant stirrade på mig. Min berättelse något tuffsad inte så glättig som orden beskrev den. Men bättre synas än inte synas alls. Även om bilden inte va på mig. Så rätt oki ändå. Den liknade någon annan av oss.

Avslutar veckan med barnprogram för SVT. Kul att filma med barn ändå. Så himla enkelt bara att haka på.

Så till det dära sista innan planet ska lyfta. En inväntad axel operation. Laga det som lagas kan. För mycket träning och slit med saxen. Enkelt!!! Trodde jag. Som med allt jag tar mig för!! NOTE… för mycket blockad så lungan kollapsade. Lite svårt med andningen första dagen. Trött och smärtsamt men det gick ju bra ändå.


Så nu lyfter planet till SAN FRANCISCO.
Omtumlande veckor. Mycket gjort på lite tid. Äntligen ska jag få mycket tid och ingenting gjort.
Hey Golden Gate here I come.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Föregående inlägg UR VERKLIGA LIVET…
Nästa inlägg En blandning av bok och verklighet…

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *