0 0
Read Time:1 Minute, 46 Second


Likgiltigt på bostadsmarknaden i Jönköping under våren 2014. Jag sökte med ljus och lykta efter boende. Bönade och bad hos hyresvärdar runt om. Men NEJ,,jag hade för låg inkomst pga all sjukskrivning. Blocket annonserna duggade inte så tätt heller. Men en dag dök det upp en fin lägenhet ut med vättestranden.  Jag va snabb med att svara. Kanske, om jag va först skulle jag ha en chans. Jovisst jag fick åka och titta, hoppfull åkte jag i väg. Skulle jag äntligen kunna lämna min djävuls-relation. Få livet tillbaka och börja leva igen.
Lägenheten va så fin. Ett gammalt hus med tinar och torn. Dottern och ja va överväldigade. Jag ringde genast tillbaka och meddelade mitt stora JA.
– Men vad trevligt! fick jag till svar. Nu är det väldig många som vill ha den så vi får se vem som får den. På eftermiddagen fick jag en vänförfrågan på FB. Hyresvärde som frågade. Shit tänkte jag. Han tyckte nog att jag skulle få den!.
Jo då. – Han va intresserade och sa, – Gud vilken snygg tjej du verkar va, dig skulle man ju vilja ha som hyresgäst….. Hoppsan, skulle det nu va det min tur att få lyckan. Messenger på Messenger började dugga tätt. Mest om mitt utseende och varför jag nu skulle bli singel. Hur het och sexig jag verka vara!
Det blev tyst ett par dagar, och mitt mod vändes till vemod igen. Då kom ett sms!…
– Hur mycket vill du ha lägenheten? vad är du villig att ”betala”. Ojj, tänkte jag,,pengar ska jag nog kunna skrapa hop. – 3 månadshyror? svarar jag.
– Det va inte det jag tänkte på!. Pengar är inga bekymmer för mig. Du är så jävla läcker. Så dig vill jag bara sätta på, om inte annat får du gärna ta den i munnen. Gör du detta som betalning, då blir lägenheten din. Utsatt och bostadslös, kom ändå tanken. Vilken tur jag inte gick med på det.
Jag åkte ”hem” igen.

Även denna man en känd profil. Rik och skrävlig tjock som en Gris. Han driver ett av de största golf och herrgård hotell. I Knistad komun……

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Föregående inlägg The Spanish beach…
Nästa inlägg Hjälp…

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *