0 0
Read Time:1 Minute, 25 Second

Hur många gånger ska man lämna innan man är klar.
Att lämna handla inte om att bara gå därifrån. Det är inte bara vad omgivningen ser som är din sanning.
Jag lämnade mentalt tusentals gånger. Fysiskt 3-4 gånger. Varje gång vände jag om i hopp om att det skulle ske en förändring. Sanningen är att jag inte va klar och redo att lämna. Man vet att det är fel, andra ser att du försvinner bort mer och mer. Man sluter sig och isolerar sig kring det hem, och den man man tror på är den enda sanning. Kärleken av att allt ska bli bra, och att kärleken man har ska läka honom.
För varje gång jag gick tillbaka, antingen bara mentalt men också fysiskt så blev steget bort ännu svårare. Som Peter och vargen. Skriket efter hjälp slutade att fungera. Man blev tyst, och man gömde sig bakom sig själv för att inte se vad sanningen sa. Jag och Fredrik levde mellan varven i hemlighet. Gömde oss för omgivningen och då hette det spänning. För Fredrik va det att vinna, att äga, att dominera. Han hade fått mig att välja honom framför mina barn, vänner, jobb och familj. Hans mission va komplett. Jag vet jag körde omvägar för att åka till honom, vi hade hemliga möten bakom låsta dörrar. Jag kände mig utvald och speciell, det va så han sa.

Man vet att giftet är förödande. Man lämnar den dagen då döden ser dig i ögonen. När kroppen fysikt och psykiskt inte orkar mer, när längtan efter barnen och familj blir outhärdligt. Längtan efter dig själv bli för svår. Den dagen förlorar man hoppet, det är den dagen man är klar.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Föregående inlägg Böcker jag rekommenderar…
Nästa inlägg När en kopp kaffe blir livsavgörande…

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *