0 0
Read Time:3 Minute, 21 Second

TAHOE 2019

 

Det är svårt att sätta tempus på att va, vara eller har varit. Vad jag vet sa alla att jag va driftig, duktig, rolig och värdefull. En väninna man alltid kunde lita på.  Men framför allt va jag en bra mamma till mina 4a barn.
Jag hade min nyöppnade salong. Kunderna strömmade till och tjejerna på Fyra Årstider uppskattade mitt engagemang och den otroliga energi jag fyllde salongen med. Det enda jag saknade va en kärlek, en passion och en man som älskade mig och jag honom. Jag ville komplettera mitt liv med just det. Jag la den slutliga annonsen på en dejting sida, det skulle bli den sista jag gjorde. Jag fick napp på den ironiska texten. Jag sökte något som va för bra för att vara sann. Jag fick ett svar och det va precis så han va, för bra för att vara sann!  Så blev det.

Under de kommande åren skulle mitt liv raseras. Jag skulle förlora min inre kompass. Jag skulle få måttet rågat av kärlek och svek Jag skulle få uppleva ett rent helvete. Mannen som fick mig på fall kallas för ”Full blods psykopat”. En narcissist av guds nåde. Metoden han använde va raffinerad och uträknad. Det kändes som om han hade spionerat på mig långt innan vi träffades. Han visste exakt de rätta orden och de rätta gesterna för att få en kvinna på fall. Jag blev en av dom, en av dom som han tillslut skulle förgöra till ingenting. Skillnaden från andra som blivit utsatta på liknade sätt va att jag överlevde trotts allt. Dagen jag lämnade och gick för sista gången skulle prägla mina 4 år framåt. Fyra år av ett helvete värre än det jag levde i. Mitt liv hade blivit gränslöst och jag hade förlorat all tro och hopp om mig själv. Lämnad ensam utan mina barn min familj och alla mina vänner. Utan salong och livsglädje. Jag va tömd och naken. Än i dag förstår jag inte att jag orkade överleva. Varje dag blev en kamp. Jag räknade andetagen jag tog 24/7. Sakta men säkert kunde jag med små steg ta mig framåt, som en drog missbrukare med svåra abstinens genomled jag tiden. 12 stegs program och avprogramering hos psykoterapeut, läkare och psykvård. Det skulle prägla mina första år efter jag reste mig och gick. Men jag överlevde. I dag lever jag med mina barn runt omkring mig. Min familj och mina vänner börja se och få uppleva den Pia jag va innan jag träffade Prins Charming.

Jag har fått möjligheten att resa och jag har fått en ny chans att hitta kärleken i livet. Mitt liv i dag har blivit mycket viktigare än det liv jag levde innan. Jag kände tidigt av hur viktigt det skulle vara för andra att höra min historia. Jag hade ett stort behov av att få skriva och berätta. Till en början berättade jag för mig själv i texter för att jag skulle förstå vad jag gått igenom. Men så småningom förstod jag hur viktigt det skulle bli för andra av att läsa det jag skrev. Jag träffar Anna på en intervju. Hon och jag fann varandra i ord och meningar. Jag berättar och hon byggde broarna. Tillsammans byggde vi en bok. En bok som väcker starka känslor och en enorm smärta av ett sönderfall. Med den boken vill vi möta förståelse och sätta stopp. Ett stopp för ” Mäns våld mot kvinnor”. Jag och Anna vill vara endel av den processen och vi vill en dag säga. Vi gjorde det som andra ska göra. Våga berätta utan skam och skuld. Vår bok behövdes skrivas för våra ord och meningar behöver läsas. I dag mår jag mycket bättre. Läkt blir man nog aldrig men jag har lärt mig att leva med det.

Jag har fått lära mig att leva på nytt igen. Mitt liv idag har blivit viktigare än vad mitt liv va före det hände.
JAG VA INTE SVAG, JAG VA FÖR STARK SÅ JAG BRÖTS ITU.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Föregående inlägg För mig att va…
Nästa inlägg Stjäla en minut av stunden…

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *