0 0
Read Time:1 Minute, 29 Second


Hemma i Huskvarna va det ju inte tänkt jag skulle vara!!!
Men men nu  blev det så ettag. Nyopererad hälsena och helt gipsad i 3 veckor. Sängläge med foten i högläge. Ajjj fasen vad ont det har gjort. Nervblockade va den bästa. Nu får morfinet ta över ett par timmar.

Jag är ändå så tacksam och blir glad av alla mail som jag får och som jag läser. Jag svarar alla även om det tar ett par dagar så håll ut, svar kommer.
En fråga som ofta dyker upp -Vad kan man vända sig om man vill gå i någon grupp terapi? Jag vände mig till socialtjänsten för våldsutsatta. Där fick jag kontakt med en grupp. Att gå i grupp och träffa andra, att dela tankar och erfarenheter är det bästa jag gjort. Och jag vill verkligen rekommendera det. På Kvinnojouren och tjejjouren finns det också samtals stöd att få. Även om du vill vara anonym. DET VIKTIGA ÄR ATT PRATA MED NÅGON. BERÄTTA.
Jag tog upp detta på ortoped avdelningen där jag va inlagd. Jag frågade personalen hur dom ställde frågan om dom misstänkte brott bakom blåmärkena och benbrotten. Dom tittade på mig. -Nääää det visste dom inte. Våga fråga, svarar jag. Att man kanske ska ha en risk mall med frågor att ställa. Frågor som man kan ställa till alla som kommer till avdelningen.
Jag har fått fråga om att ha någon form av mötestillfällen, någon mötesplats någon gång i månaden i Jönköping. Det kan jag absolut tänka mig.
Skicka mig ett mail om DU känner att du skulle vilja vara delaktig. Eller om du vill vara anonym och träffa mig enskilt. Skriv till  jag@precis-jag.se
Krya på mig nu. Här har jag inte tid att ligga.

imgres
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Föregående inlägg Under solen…
Nästa inlägg Welcome to the jungle…

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

5 thoughts on “jag@precis-jag.se…

  1. Tack Grazie, det är mycket vi fått lära oss..tillsammans går det lite lättare. Att berätta och prata om det är läkande i sig. Och att prata med någon som upplevt detsamma är guld värt. KRAM

 1. Detta fixar du, en bagatell mot vad du har genomgått.
  Har delvis samma upplevelser bakom mig men i en mer light-version, men visst blossar den inre smärtan upp när man minst anar det. Det bästa jag gjort var att ta steget men det gjordes med push från min älskade dotter som inte heller gått hel ur denna idiots behandling av oss. Hon har fått sin behandling men bara jag som lagt locket på men snart så ska jag öppna lite på glänt och rensa hårddisken.

  1. Tack för att du läser och för svar. Ett steg närmre för dig att glänta in i hårddisken. Rensa ut och gå igenom. Gör ont vissa stunder men läker i andra. Ett tipps jag kan ge SKRIV. Skriv de stunder när känslorna blossar och man känner sig ledsen. Vad starkt av din älskade dotter att förstå att det ni hade va idiotiskt. Jag ser fortfarande på min barn och inser hur mycket dom fick utstå. Fortsätt skriv till mig om du vill/// Kram Pia

 2. Du har stor tur Pia, i oturen, nu kan du hämta ny energi och kraft, samt planera för framtiden, och vi alla tycker så synd om dig, vilket såklart känns gott, eller 🙂
  Ett litet poem som avslutning,,,

  Gör ditt bästa
  så gör
  ödet resten
  ——
  <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *