0 0
Read Time:1 Minute, 46 Second

DET HADE GJORT SKILLNAD OM JAG FÅTT HJÄLP.

FullSizeRender

KALLA FAKTA…
Kunde inte förmå mig se programmet i går, kanske ser det i repris.

Jag flyttade 4 ggr under det sista året. Gjorde allt för att få lägenhet. Men då jag varit sjukskriven så länge va min inkomst för låg för att skriva hyreskontrakt. Socialen kunde inte hjälpa. Det fanns inget att hjälpa med. Fanns inga lägenheter. När jag väl bestämt mig för att flytt blev situationen hemma gräslig. Kränkningarna orden blickarna. Hur det kunde skakas på huvudet och peka med fingret i pannan. Verkligen visa upp hur ”dum i huvudet”jag va. Och gärna när det satt barn med i rummet.
Som tur bodde min lilla hos sin pappa på heltid och hade gjort så en längre tid. Min dotter med vovve bodde på internat. Hur konstigt va inte det. Men hon va inte välkommen på Korallvägen.
Jag sov på salongen. Jag åkte de 14 milen fram och åter mellan Jönköping och Vetlanda när jag inte orkade. Salongen blev till slut ohållbart.
Fick tillslut ett 2:a hands kontrakt. Fick betala förskott i 3 månader 28.000 fick låna pengar. Jag bönade och bad för hyresvärdar. Gick med mössan i handen runt på kontoren. Grät en skvätt för att få med lidande. Kränkande. Under denna tiden kunde jag inte heller gå. Mitt ben va nu helt förstört.
Jag fick inte behålla lgh flyttade efter 4 månader till en 1:a i andrahand. Ohållbart. ”Kärleks” smsen började komma.Jag orkade inte stå emot. Jag flyttade tillbaka till Korallvägen med lov om bättring. Operation av benet 17 nov. Utkastad i mitten av januari. Flyttar då till Tenhult. Nytt hus köps. Jag ska givetvis vara en del. Då han inte kunde leva utan mig. Vi mot världen.
LISTAN ÄR LÅNG:
HADE DET VARIT BÄTTRE OM SOCIALEN KUNDE HJÄLPT MIG FRÅN BÖRJAN MED LÄGENHET.
IDAG ÄR SVARET JA: JAG HADE VARIT UTAN DET SISTA ÅRET SOM FULLSTÄNDIGT KROSSADE MIG: DEN PSYKISKA MISSHANDEL HADE GÅTT IN I SLUTFASEN. OCH DÄR VILL INGEN VARA.

IMG_3251
IMG_3238
IMG_3239

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Föregående inlägg Det handlar om mig…
Nästa inlägg Min Lvgcykel givetvis…

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *