0 0
Read Time:2 Minute, 14 Second

Dagarna efter polisförhören av slutades. Va jag så trött att jag sov dygnet runt. Jag gick bara upp och ut, när jag skulle röka. Röka gjorde jag ofta. Vet inte varför det va så viktigt. Det va ju inte ens gott. Jag hade rökt så mycket när jag va inlagd att jag fått svamp i munnen och tappat smaken. Varje bloss va bara som en nöd- lösnig för att tillfälligt vara uppe. Det dämpade också all hunger. Det va bra, jag orkade ändå inte äta.
Både Lisbet och Eva hade påpekat vid flera till fällen att jag nog inte skulle förvänta mig något åtal eller ens några längre polisförhör. Men nu när mitt sista polisförhör, som åklagaren ändå vill hålla med mig indikerade iallafall på att dom ändå tog mig på allvar. Jo då! -Sa Eva. Han kommer bli polisförhörd. Så allvarligt tog åklagaren det iallafall. Du har tur! Det finns kvinnor som inte ens blir förhörda. Eller får komma på polisutredning. Och absolut inte att ”mannen” ens blir tillfrågad. Nu kommer han att få sitta här och skämmas i 3 timmar iallafall. Så se det som en upprättelse att åklagaren än dock ser ett fall. – Skämmas tänkte jag. Han skäms aldrig. Han gör aldrig fel. Han har alla rätt att få behandla vem han vill, som han vill. Vi är bara hans verktyg som han använder för olika ändamål. Går ett sönder, byter han bara ut det mot ett nytt. Han kan inte skämmas, den känslan äger han inte.
Jag sa till Eva – Han kommer ha den mest fantastiska bortförklaringen och tala om för er, vilken sjuk störd kvinna jag är som bara vill hämnas. Han har minsann träffat en ny nu. Så att jag gjort polisanmälan är bara för att förstöra.
Pia! Sa Eva – Jag vet hur dessa män fungerar. Jag vet allt han kommer säga. Han kommer vara så övertygande och sätta sig själv som ett offer. Och lägga all skuld på dig. Jag vet det. Jag har förhört så många män som honom förut. Tyvärr så kommer dom undan med det, och kan gå fria ut och göra om allt på nytt igen.
Och jag visste hur ”besviken ”han va på mig. Att jag polisanmält honom igen.
Jag polisanmälde den 18 augusti 2015
JAG KONTAKTADE ALDRIG MERA MANNEN. INTE ETT SMS. INTE ETT MAIL.
JAG SVARADE ALDRIG PÅ ETT SMS JAG SVARADE INTE PÅ NÅGRA MAIL.
JAG HADE ALDRIG LOVAT NÅGOT.
HAN SMSADE EN GÅNG. MAILADE. SKREV PÅ FB. HAN VILLE VI SKULLE SES.
HAN URSÄKTADE SITT STALKANDE.
HAN PÅSTOD DET VA JAG SOM INTE LÄMNA HONOM IFRED
VILKEN BESVIKELSE DET MÅSTE VARIT.
Han blev kallad runt den 17 februari 2016.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Föregående inlägg Bloggen uppdateras under dagen…
Nästa inlägg BLOODLINE-FLORIDA KEYS NOVEMBER 2016

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *