0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

Det tog inte så långtid in i relationen. Vi förlovade oss och köpte huset. Efter 8 månader kom första telefonsamtalet. HAN ÄR OTROGEN. Passa dig. Han är farlig. Han kommer förstöra dig. SPRING FÖR LIVET.
Jag hade fullt upp på salongen. Min dotter va också där. Jag släppte telefonen i golvet. Jag hör orden, man inte vill höra. Chockvågen genom kroppen ströp syret till hjärnan och blodet frös till is. Hjärtat slog så hårt, att jag tappade andan och föll i golvet. Dottern skriker. – Mamma, vad har hänt? Säg! prata med mig. Vem har dött?
Det va jag som blev dödad. En bit av min själ och hjärta, dog redan där. Jag vet det nu. Efteråt låg det kvar som ett frö inom mig. Ett frö va sått och skulle sakta börja gro. Dotter lyfter upp luren från golvet. Drar den till sitt öra och säger. – Hallå, vad har hänt? Rösten svarar – Hjälp din mamma. Du måste se till att få bort henne. Han kommer sänka henne och förstöra era liv. Rösten va en kvinnas. En kvinna med utlänsk brytning. Dottern svara. – Du kan inte ringa min mamma och säga detta. Du är elak och förstör hennes liv. Dottern är arg på rösten och blir fruktansvärt rädd. Vad ska hända nu?
Livet förändrades denna dagen. Samtalen, breven och mailen på facebook. Dom började kom med jämna mellan rum.
JAG FICK VARNINGAR.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Föregående inlägg Landsförräderi…
Nästa inlägg Colorful hat in Capitola…

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Jag fick varningar…

  1. Så var det Pia, men du ville inte lyssna, tro, du var tvungen att gå igenom allts själv bara för att få bekräftelse på varenda ord jag skrev, eller hur?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *