0 0
Read Time:1 Minute, 16 Second


JAG – ETT MIRAKEL…
Ja det va så han sa min läkare idag. Mittemot sitter han. Han klickar på datorn och ögar igenom mina journaler. -Hm, säger han! Hur har du det nu Pia? Du ser ut att må bra. Lite vikt har du lagt på dig sedan sist. Det va ettag sedan jag träffade min läkare. Medicinerna började ta slut och jag behövde förnya mina recept. Jag ringde honom på morgonen och fick direkt komma. Zolts har alltid tagit emot mig. Jag har haft enorm tur med det sociala nätverket av läkare och psykologer. Alltid fått den hjälp jag behövt. Hjälp jag inte visste jag behövde förren jag fick den. Som ett litet barn, som inte vet om att det är hungrigt förren det får mat!!
Nu satt jag här på stolen mittemot läkaren som räddade livet på mig i november 2015. Läkaren som puttade mig ut för stupet. Men också han, och många flera som fick mig komma tillbaka. Och det har jag gjort. Verkligen. Zolts lutar sig tillbaka knäpper händerna i knäet. Tittar på mig, och med ett stort leende säger han högt och tydligt. – Du är ett mirakel Pia. Ett MIRAKEL. Att se dig idag och minnas hur du va för 18 månader sedan. Det är ett mirakel. Du gjorde det. Du överlevde dig själv. Nu kan du sluta gå till psykologen. Du behöver inga sömntabletter och ångest mediciner längre. Du har dig själv nu, och det är ett MIRAKEL.
JAG – ETT MIRAKEL… Det va så han sa min läkare idag.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Föregående inlägg T.Ä.V.L.I.N.G
Nästa inlägg TÄVLINGEN AVSLUTAD…

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “JAG – ETT MIRAKEL…

  1. ”Du och jag är mirakler här.” — Di Leva
    Vi är alla mirakel och att överleva sig själv är magi. Det är kärlekskonst där vi är mästerverken. Efter mästervärken.
    — Maria Didalarion

    1. Jag är ett bevis på att Hur mörkt det än är hur dåligt man än mår. så blir det bra. Nu har jag mycket att tacka mina närmaste och att jag har kunnat resa i väg från onda minnen och få uppleva andra kärleksfulla och varma ställen. Kram till dig Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *