0 0
Read Time:2 Minute, 7 Second

I veckan har jag varit i kontakt med ett antal jurister och advokater/ målsägandebiträde. Alltså den som ska vara din hjälp företräda dig vid polisförhör och under en eventuell rättegång. Hen ska se till ditt bästa och vägleda dig igenom processen. Hen ska se till dina rättigheter och driva din talan.

Fatima va en av de advokater jag kontaktade.  Hon va ”rapp” och hade svar på många av mina frågor. Hon sa mycket kloka ord och kan sin sak i att driva kvinnors talan. Expert i Kvinnofrid och kvinnofridskränkning. Fatima jobbar på Advokat byrån Elisabeth Massi Fritz. Av erfarenhet vet jag att det kan vara svårt att få ett målsägandebiträde utan för sin hem komun. MEN man ska alltid försöka. Enligt lag har man rätt att välja vilken advokat man vill. Får man avslag ÖVERKLAGA, ett starkt råd jag ger. Jag berättade för Fatima lite kortfattat om mig själv och mina erfarenheter. Ett par meningar av det jag upplevt. Hennes svar om just den psykiska misshandel som är den svåraste, både att uppleva och att polisanmäla. Hon svarade OFREDANDE. Psykiskmisshandel går under kategorin ofredande. OFREDANDE betyder det verbala. Det verbala är orden och handlingarna det som inte syns men känns. Att bli kallad, värdelös, psykiskt sjuk, dum i huvudet, fitta, hora, kärring jävel, menskärring, klimakteriekärring. Kan man påvisa att dessa ord och de ord man känner sig kränkt av sker vid upprepade tillfällen under en period. Bevis som sms och mail, eller att någon hört, tex barn vid matbordet. Som jag hade. Då kan man åberopa ofredande och det i sin tur bli kvinnofridskränkning, kan man sen lägga till fysiskt upprepande våld ses det som grov kvinnofridskränkning. Detta löper under allmän åtal, det vill säga att staten driver målet. Det behöver inte vara kvinnan själv som polisanmäler. Det kan va polisen , läkare eller någon annan, i mitt fall min syster.

Fatima och Elisabeth Massi Fritzt advokat byrå ger dig 15 min fri rådgivning låt henne med sin expertis hjälpa dig i första steget.
Det skulle jag ha gjort, redan från första början. Hon svarade du skulle ringt mig Pia.
Ring Fatima. Jag ska ringa NU.

Fatima Brobeck Khan
Fatima Brobeck Khan

Fatima Brobeck Khan arbetar med byråns samtliga rättsområden.

https://www.advokatfritz.com/om-oss/

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Föregående inlägg A village after dark…
Nästa inlägg #psykopatpodden…

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *