0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

GOD JUL❤️

Tidigt intresserade jag mig för karaktärer i olika personligheter. Drömmar och fantasier präglade min barndom. Ville jag va indian blev jag det. Ville jag dansa balett gjorde jag det. För mig var inget omöjligt. I det fann jag ro och tillfredställelse. Småbarnsåren flöt på i lilla Ekenässjön.

Jönköping blev min hemstad. Jag utbildade mig inom mode och design. Men framför allt till Frisör. Det blev min livsstil, mitt forum för kreativitet i alla färger och former. Med egen salong och fyra fantastiska barn verkade livet komplett. Men det saknades en liten bit. En man, en förälskelse en livspartner. Jag blev förälskad.Men mannen jag träffade tog mitt liv och gjorde det till sitt egna. Under 5 år raserades mitt liv. Den dagen jag tillslut förlorade hoppet och lämnade honom då fanns det ingenting kvar av mig.

MITT I LIVET försvann mina nyanser. Indianen fanns inte mera. Balettdansösen dansade inte längre. Vägen tillbaka efter år av psykisk och fysik misshandel. Att hitta tillbaka till livet och glädjen. Läka och bli hel igen.
En ny dörr har öppnat sig. Ett nytt liv påbörjas. Resan mellan dessa två världar kommer jag att dela.

VÄLKOMNA, till min blogg en sann och ärlig tillställning. Mitt i livet. Om livet. Mötet med människor och om människor. Ett liv med kärlek, sång och dans

PRECIS-JAG
“En liten indian som älskar dansa balett”

jag@precis-jag.se
Twitter:  @precis_jag
FB: @precisjag/ Pia Johansson
Instagram: precis_jag

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Föregående inlägg Önske-klappen❤️
Nästa inlägg Äga sig själv…

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *