0 0
Read Time:1 Minute, 17 Second


FÖRE FESTEN.

Uppmuntran, värme, du är den vackraste. Ta för dig, visa upp dig. Jag äger dig. Va stolt, stå vid min sida. Dansa och roa dig. Klä upp dig. Visa alla. Du har bara mig. Skål, ta ett glas till. Vi ska va på tå, vi två.

Före alla fester, bjudningar och tillställnigar. Jag skulle känna mig trygg när vi lämnade hemmet. Han förbrede med smicker och kommentarer. Hur jag va klädd, hur snygg ja va. Jag fick frihet att roa mig med vänner. Så långt sooo good. Glad i hågen lämnade jag hemmet.

EFTER FESTEN.
Under festens gång, börja gliringarna triggas igång. Han sa – Du gör inte som jag säger, du tar för dig och jag får inget. Hatet. Han sa – Du tar all plats, jag får ingen. Han sa – Du är egoistisk. Du bjuder ut dig. Tror du andra vill lyssna på ditt snack. Vi är två här, glöm inte det.
Du är fullständigt värdelös, va tror du att du är. Passa dig så jag inte låser ute dig. Ville dig sig illa, kom slaget och jag visste inte varför.

Så här kunde det va i min relation med den kränkande mannen. Det är ofta så den psykiska misshandel, nedbrytningen börjar. Känner du igen dig??? Jag tipsar. Läs om psykisk misshandel. Skaffa dig kunskap. Detta är bara börja. Det kommer mera, jag lovar.

www.psykiskmisshandel.se
www.varningtecken.se
www.narcissism.se
Böcker jag rekommenderar att läsa. Kunskap och vetskap. Lärdom.
Ingenting är ditt fel.
GLÖM INTE DET.

imgres
IMG_0234
IMG_0121
IMG_0235

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Föregående inlägg Min styrka…
Nästa inlägg GRATTIS…

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *