0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second


Våren 2012 fick jag ett telefonsamtal av en ” kvinna” . Jag ville inte lyssna. Strax efter skickar ”hon” ett mail. -” läs denna boken” du kommer förstå.

Varför? Varför, tänkte jag! Jag som varit så uppvaktad med romantiska middagar kärleksbetygelser att jag vad den enda rätta. Jag som va den vackraste mest begåvade och alldeles underbar. varför skulle jag läsa den. NU har jag läst den. Idag vet jag. Man kan inte förebrå sig själv med ett VARFÖR? Man gör inte det. Man tror på allt som sägs och görs. Man tror det är kärlek. I dag vet jag annorlunda. Jag kommer dela mina vardags andekdoter om mitt liv i ett järngrepp, medberoende och avgiftningen. Historierna kommer bli många och för mig i dag helt obegripliga. Fascinerande och raffinerandes hur allt går tillväga. Jag är ju inte ensam. Jag har träffat andra både fysiskt och över telefon. Hur vi alla berättar exakt samma historier. 

Det är inte gestalten av ”mannen” i person utan känslan av det han fick mig att tro, tycka, och tänka. Hur man blir hel igen och lycklig. Resan imellan då och nu fortsätter . I en sann och ärlig tillställning. En blogg om livet i livet.

Indianen som älskar dansa balett

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Föregående inlägg Allt hade sitt pris…
Nästa inlägg ”Tävlingen på FB”

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *