0 0
Read Time:2 Minute, 28 Second

Mail jag skrev till författarna till boken. ”VÅLD I NÄRA RELATION”
Svar jag fick. Mer jag skrev. Så Sant Som Jag Alltid Sagt.


Hej
Jag har just köpt er bok, Våld i nära relation. Och jag säger det igen Kunskap och lärdom är nyckel till förståelse och bedömning av våldet.
Tyvärr blir jag ju också väldigt ledsen och upprörd, då jag läser och inser mer och mer hur illa misshandlad jag har varit. Hade jag vetat detta, om allt som står i boken hade min polisanmälan set annorlunda ut idag. Mina läkare och läkarintyg hade jag tryckt upp i ansiktet på min advokat som satt passiv under 7 timmars polisförhör. Psykisk misshandel vad är det?,,ekonomisk, latent försummelse, hotetn, kränkningar, verbalt och sexuellt.

EN FRÅGA?.. JAG DRIVER BLOGGEN PRECIS-JAG OCH VILL LÄNKA TILL BOKHANDEL DÄR MAN KAN KÖPA ER BOK. I DAG HAR JAG 4500 LÄSARE I MÅNADEN, OCH EN SLUTEN GRUPP FÖR KVINNOR…….

Självklart får du länka och skriva om boken. Tack för att du läser den och sprider kunskap!
TACK,,
Får vi dela din ”reaktion” om att du blir ledsen när du läser då du inser hur illa det har varit ? Anonymt såklart

Absolut,,och jag behöver inte vara anonym,,våga jag våga andra,,Jag vill berätta öppet. Det är viktigt att det finns en ”riktig” kvinna bakom.
Tack 🌺
Måste bara få skriva detta med till er om mina upplevelse. Många tror, nästan alla faktiskt att den typiska misshandlade kvinnan kommer från en lägre social status, är undergiven, lite ful lite tjock,,lite ”mähäig” om ni förstår,,att man inte är så smart,,dåliga betyg i skolan och sämre jobb, låg inkomsttagare. När jag gick ut med mitt ansikte och vem jag va, när jag började berätta för dom som jag känner, mina kunder på salongen, grannar där jag köper mina kläder,,mina frisör kollegor, skolkompisar. Jag berättar öppet om vad jag varit med om.
Då får jag alltid reaktionen,, men du som är så snygg, du som är så smart du som har så många vänner du som har god ekonomi du som är så framåt och driven ,,inte har väll du tillåtit någon att misshandla dig..,, du som är så stark du som är så duktig,,, Omgivningen dömer om vem som är, och kan vara den typiska kvinnan för det,,även socialen, vården kommunen,,ingen trodde mig för jag va så fin, mejkad och snygg i håret,,hel och ren.  Så ni kan ju förstå hur mörkertalet ser ut hos tjejer som syns och hörs och får höra att vi är så duktiga och smarta,,skammen och skulden blir sju gånge värre för ingen tror på oss, DÄRFÖR VILL JAG SYNAS OCH SÄGA MISSHANDEL FINNS I ALLA SAMHÄLLS KLASSER RIK SOM FATTIG, SÖTA OCH MINDRE SÖTA KAN BLIR OFFER FÖR EN MISSHANDLANDE MAN.

https://www.adlibris.com/se/sok?q=v%C3%A5ld+i+n%C3%A4ra+relationer

KÖP BOKEN. ÖKA FÖRSTÅELSEN. LÄS OCH LÄR . GÄLLER ALLA.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Föregående inlägg Den vi älskar lyckan får, Alltid…
Nästa inlägg Aldrig mera ska vi inte vara vänner…

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *