0 0
Read Time:1 Minute, 41 Second

Jag kan varmt rekommendera Tobias. Tobias jobbar intensivt med kunskap och lärdom om personlighetsstörningar som psykopati och narcissism. Hur det påverkar dig som människa om du är ett barn till föräldrar med störning eller om du har levt eller lever i en sådan hälsofarlig, livsfarlig relation. Tobias ger raka och riktiga svar. Missa inte detta tillfälle om du befinner dig i närheten av Stockholm.

Workshop i Stockholm i december 🌱
Tobias är en fantastisk & mycket kunnig livscoach & terapeut 🙏
Tobias Höckert

Bilden kan innehålla: en eller flera personer och text
Tobias Höckert

En kväll om psykiskt våld – Stockholm 9/12
(OBS! Detta evenemang är endast öppet för kvinnor)

Välkommen till workshop om hur psykiskt våld påverkar och vilka uttryck det kan ta sig i hemmet, på arbetsplatsen och i olika typer av relationer. Vi kommer att kartlägga och diskutera hur psykiskt våld och manipulation kan ta sig uttryck, vem som kan drabbas och vad man kan göra för att skydda sig.

Denna workshop riktar sig både till dig som själv är eller har varit utsatt för psykiskt våld och till dig som är anhörig, men även personer som möter utsatta i sin yrkesroll. Förutom kunskap om det psykiska våldets många skepnader, vill vi även ge dig praktiska verktyg för att kunna ta dig förbi blockeringar, försvar och rädslor och hitta din väg ut ur den destruktiva situationen och till läkning.

Ur innehållet:
Hur psykiskt våld uppstår, smyger sig på och slår rot. Våldscirkelns olika delar och hur de upprepar sig och återkommer i olika delar av livet. Hur den utsatta ofta fastnar i att normalisera, täcka upp, skydda förövaren och till slut inte ser någon väg ut. Vi gör också fysiska övningar för att hitta centrering och kraft.

🔑 Om vi inte uppmärksammar, bryter och läker det onormala till det normala, riskerar det psykiska våldet att gå i arv från generation efter generation.

🌱Tack för att du hjälper oss att att dela och sprida budskapet.
Vi syns 9:e december!

*Biljettlänk:
https://www.growbymia.se/events/en-kvall-om-psykiskt-vald/

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Föregående inlägg Bilderna är många
Nästa inlägg På en mässa med massor av böcker…

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *