0 0
Read Time:34 Second

 

Min berättelse…………

Nu har jag lyssnat på mitt avsnitt på psykopatpodden. Jag tänkte först inte lyssna, det är svårt att höra sig själv berätta om det jag själv aldrig skulle acceptera, och så sitter jag och berättar precis det. Ingen skulle väl stanna kvar i en sådan relation?
Jo, jag gjorde det, och om jag gjorde det kommer andra också att göra det.
Det gör mig så ont att veta att andra får lida som hon Pia på podden berättar.
Det är svårt att lyssna på. Men det är ju jag som berättar. Det gör mig förvirrad.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Föregående inlägg FÖRBESTÄLL…
Nästa inlägg Välkomna…

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Det är ju jag som berättar…

  1. Trots en tillvaro på helt andra premisser, t.ex min lgh ist för hans. Inga barn hemma, hans fanns bara i pereferin. Vilket väl var tur för barnet, förutom att han användes som en bricka i hans spel.
    – Är dina ord som om jag själv skulle sagt dom och önska jag kunde få de i min omgivning att förstå. Det här hur man bryts ner av undertäckta ”hot” om man inte beter sig som önskat!

    1. Hej,med mina ord kam jag hjälpa, många har svårt att sätta ord och känslor på det som händer och har hänt. Måmga vet inte ens om att de lever i sjuka relationer, jag visste inte om det förren det va för sent,,att leva i det är en sak att lämna en helt annan. Men det går.Kunskap och lärdom kan främja oss från dessa sjuka män som förgör och förstör. TACK för att di skriver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *