0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second


När kärleken byter skepnad. När hände det?…Det vet man inte. Det är dom pyttesmå förändringarna man inte direkt märker. Man känner av dom ibland. Men tänker inte på dom. I Början av en relation, när man är i ”vår” ålder. Då har man ju redan inrutade och skapade mönster. Man är inte van, och man behöver tid för att fasas in i varandra. Ryggsäckarna är fulla eller halvfulla med ”då” liv. Det får ta sin tid. Och den lite knöliga vägen dit känns lite bumpy. Ingen fara tänkte jag. Vi har det ju så fantastiskt när vi ses.
Blommor, presenter, weekend resor. Byts mot mera allvarliga vardags bestyr. Trotts allt behövs ju kläderna tvättas. Och mat behövs finnas i kylskåpet. Man kan inte ”ligga” varje natt. ELLER???
Leva i illusion om att vardagslivet är passionerat 24/7. Såg och ser inte jag som en verklighet. I nuet har alla ett vardags liv med allt vad det innebär.
INTE i vår relation. Den charmiga förpackningen hade en insida som inte passade till utsidan. Den syntes inte, men den fanns. Lika vacker som utsidan visade. Svartare va den på insidan. Kärleken bytte skepnad. Det vackra började blekna.

DSC_0295
DSC_0226
DSC_0286
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Föregående inlägg Namnen i min bok…
Nästa inlägg Hot och skrämsel…

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *