0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

Blue is my new color💙

Jag Àlskar fÀrger som jag aldrig gjort förut. Jag kÀnner med fÀrgerna pÄ ett helt nytt sÀtt. För mig har fÀrger blivet ett mÄste. Som för en konstnÀr att fylla pÄ en ny palett med alla fÀrger för att mÄla en ny tavla. Jag fyller mitt liv med fÀrg för att mÄla min nya tavla. Min palett behöver alla fÀrger. Tavlan jag har börjat mÄla kommer bli den största och fÀrggladaste av dom alla.

MÄnga Är av fÀrgen svart. Det fanns inte fÀrg i mina klÀder. Min hjÀrna orkade inte fÀrger. FÀrgerna för mig förknippades med olika hÀndelse och började utlösa flachbacks. PTSD av fÀrger?
Min hjÀrna reflekterade anknytningar och betingningar. Som en hund som ser en röd plastpÄse fara över vÀgen och blir skrÀmd. Hunden mÄste lÀra sig att en röd plast pÄse över vÀgen inte behöver betyda fara och hot. Den mÄste trÀnas om. Nu ser ju inte hundar fÀrger pÄ samma sÀtt som vi, men betingningen blir den samma. Tog jag pÄ mig mina röda skor, spelades helt enkelt scener ur relationen upp som en film i huvudet. Enklast för mig blev fÀrgen svart. Den lugnade mina tankar pÄ ett sÀtt. Kanske Àr det just dÀrför vi bÀr svart vid sorg över att ha förlorat nÄgon för att lugna sorgen. Jag förlorade mig sjÀlv.
Jag bar svart i 3Ă„r.

Livet i sorg Àr över.

FĂ€rg rik, det Ă€r jag det❀

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
FöregĂ„ende inlĂ€gg St John…
NĂ€sta inlĂ€gg Jag gör vad jag vill…

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *