0 0
Read Time:26 Second


Smålands littratur festival  i Lördags, många långa spänannde samtal. Kön ringlade runt omkring. Naturligt stopp vid min disk. Tack alla som kom och besökte, och tack till alla som köpte boken, och speciellt tack till Er som redan köpt men som komförbi för att få den signerad. Väldigt, väldigt roligt. Många av er träffar jag snart igen på Jönköpings bokträff den 22/2.

Föreläsning inbokad med Hakarps församling i sammarbete med Jönköpings kvinnojour. Lördagen den 28 mars 11-13  gästar jag en brunch i Hakarps församlings hem.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Föregående inlägg SMÅLIT BOKMÄSSA 8 FEB…
Nästa inlägg Bok-bloggare ⭐️⭐️⭐️⭐️

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

4 thoughts on “Bokmässor och föreläsningar…

  1. En så stark berättelse och så starkt av dig att ta dig ut ur ett så sjukt förhållande. Önskar dig allt gott av ditt resterane liv. Kram från Tina!

  2. Blir så fruktansvärt upprörd, ledsen, och fly förbannad över det som du tvingats genomlida med denna mycket sjuka individ. Jag själv har haft en psykopat nära mig under flera år och jag fick byta arbete för att rädda mig och min familj. Det läskiga var att jag till mångt och mycket
    blev lik denna person under dessa år.
    Du har skrivit en så viktig bok om hur psykopaten fungerar och hur totalt hänsynslösa dom är. Och vilket rent helvete dom ställer till med för andra.
    Önskar dig allt gott i livet!

    1. Tack för att du delar med dig. att man bli r en spegel bild av psykopaten kallas intravelisering. Man blir som den andre. Det blev jag med. Med min bok vill ja öka kunskap skapa förståelse kring sitt eget beteende. Det va det svåraste när man lämnat. att man inte va sig själv. Man va ingenting. Ett något utan själ.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *