0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

Gäller ju alla relationer. Inte bara ohälsosamma. Man påminner sina halv vuxna barn när dom inleder olika relationer. Då det kan låta så här ”Vi är bara kompisar”. ”Äh det är väll inget, jag har inte tid med någon relation nu!”…
Vi råder dom att inte förlora sig själva. Utan låta kompisar, skola och fritidsaktiviteter komma först. Inte låta någon annan ta över och styra. Detta präglar vi våra barn med. Men gör vi likadant själva? Ja kanske när vi är ”mellan” vuxna. Men mera sällan när man kommer upp i ”vuxen 40 plus ålder”. När man vet vad man vill och vad man vill ha. Och tänker. Ingen ska ta över mitt liv. Jag ska leva som jag vill, inte låta någon annan komma in och störa.  Att minsann inte låta passionen styra, utan hjärnan mera än hjärtat. Gjorde jag det?
NEJ!!!
Det gjorde inte jag. Jag som va ur trött på medelålders män som bara vill en sak. Jag med min nyinköpta salong som jag brann för. Mitt nyfunna liv som festival besökare. Flitig på dansgolvet och på konserter med många favvo band som jag dansade till hemma i köket. Jag med mitt självförtroende och starka självkänsla. Med inställningen. Ingen ska ta över mitt liv. Jag ska minsann leva mitt liv. Jag har inte tid med några ”män”.
Jag förlorade mig själv i relationen. En sjuklig relation, som tog över mitt liv.
HUR HAMNADE JAG DÄR??? Frågorna har varit många.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Föregående inlägg Hot och skrämsel…
Nästa inlägg Ocean blue…

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *