Warning: sprintf(): Too few arguments in /storage/content/18/212518/precis-jag.se/public_html/wp-content/themes/blog-prime/inc/breadcrumbs.php on line 259

VĂ€lkommen 2019🎁

0 0
Read Time:1 Minute, 38 Second

Vad kan du innehĂ„lla, hur vĂ€l inslagen kommer du vara. Är det Ă€ventyr med resor och mötet med mĂ€nniskor. Har du vinst lotter med bilar och miljoner. Hur stort Ă€r paketet? Vad ska man förvĂ€nta sig! blir det som man önskar eller Ă€r pappret svĂ„rt att fĂ„ av.

Jag har funderat ett par dagar in pĂ„ det nya Året. Jag har funderat pĂ„ Ă„ret som va, och det har ocksĂ„ lett till att jag Ă€ven funderat pĂ„ Ă„ren dessförinnan. Dom Ă„ren jag inte kommer ihĂ„g.
Det som har varit kan inte bli ogjort, det som kommer kan jag fylla med nytt. LÀrdom ska jag dra nytta av. Jag kommer sluta vara misstÀnksam, jag kan kÀnna mig som den jag va, omtÀnksam och kÀrleksfull.
Jag kommer se klarare genom livets framruta, backspegeln blir mindre och mindre, liten kan den va, men jag kommer allt mer sÀllan se i den.

Detta Är har jag börjat öppna. Jag ska pÄbörja min skÄdespelar utbildning, precis som jag alltid önskat mig. Boken Àr klar. Det kommer bli den sista droppen, men ÀndÄ en blick kvar i backspegeln. Jag har lovat mig sjÀlv att aldrig mera öppna boken. Jag kÀnner inget vÀrde av det lÀngre. Fram sidan dÄ för att signera den.

Jag kommer fortsĂ€tta blogga om livet. Jag kommer fortfarande ge kunskap och lĂ€rdom om VĂ„ld i nĂ€ra relationer. Det Ă€r viktigt för mig att fortsĂ€tta berĂ€tta, inte för att jag sjĂ€lv behöver det, utan för att andra behöver behöver mig. Skillnaden att sitta kvar i bĂ„ten, eller som jag har kommit iland. Det Ă€r stor skillnad att skriva och berĂ€tta nu, jag behöver oftast inte börja meningen med JAG ÄR. Nu kan jag börja meningarna med att jag har kunskapen att lĂ€ra OM.

Jag kommer resa det vet jag. Jag kommer möta mÀnniskor, det gör jag. Jag kommer se framÄt, jag ser det. Jag kommer Àlska mig sjÀlv, det kÀnner jag.

VÄLKOMMEN 2019🎁 ETT PAKET MED MIG SOM INNEHÅLL.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
FöregĂ„ende inlĂ€gg 🎉GOTT NYTT ÅR🎉
NĂ€sta inlĂ€gg Jag Ă€r bara början pĂ„ resten av mitt nya liv…

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.