Warning: sprintf(): Too few arguments in /storage/content/18/212518/precis-jag.se/public_html/wp-content/themes/blog-prime/inc/breadcrumbs.php on line 259
0 0
Read Time:27 Second

Vilken otrolig känsla av värme och kärlek. TACK alla som kom och delade denna kvällen med mig och Anna, även om anna inte fysiskt va närvarande.

Att få träffa så många ”gamla” kunder på en och samma gång va omtumlande. Att långväga vänner kom för en signatur i min bok. Nya ansikten dök upp, skapa nätverk av vänskap.

Jag är så TACKSAM att få dela denna stunden med Er. Det betyder jättemycket för mig.

Jag vill också TACKA Huskvarna Stadshotell. Er värme och Er support fick mig mållös.
TACK    TACK   TACK   ❣️

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Föregående inlägg MåBra nr 12 Ute nu…
Nästa inlägg TACK NÄSHULT✨

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “TACK! HUSKVARNA❣️

  1. Hörde Dig på radion. Åkte bums och köpte Din bok. Sträckläst, med bultande hjärta. Min dotter har varit i en liknande situation. Så mycket igenkänning,kontrollbehovet, humörsvängningar,manipulerandet. Här fanns det tre barn som for mycket illa. Idag har han ingen kontakt med dom, kanske bäst så. Han gör orosanmälan till sos, märkligt när han inte träffar dom. Det är nu 4 år sedan uppbrottet. Jag stöttade så mycket det bara gick, mycket oro! Får dom bara vara ifred, så är det bäst.

    1. Hej och Tack,,Min bok kommer att hjälpa den ökar kunskapen om våld i hemmet, den beskriver mekanismen, du som anhörig ska också läsa den, du kan få förståelse på ett annat sätt. Massor av Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.